Wat is een Juvéderm behandeling?

Naarmate je ouder wordt, gaat de natuurlijke elasticiteit van je huid verloren en worden de eerste rimpels zichtbaar op het huidopervlak. Langzaam aan worden de rimpels dieper en worden het storende lijntjes, je gezicht begint er moe uit te zien.

Wat nu?

De producten van Juvéderm verbeteren de conditie van de huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en geven de lippen meer volume. Je cosmetisch arts kan je een product uit de Juvéderm lijn aanbevelen, dat voor jou het meest is geschikt. Juvéderm is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit, waarmee een heel natuurlijk effect kan worden behaald. Rimpelvulling en een gladder huidoppervlak, met een natuurlijk effect!

Maximale veiligheid

Bovendien is het product FDA Approved wat een maximale veiligheid waarborgt. Juvéderm gaat gemiddeld ook wat langer mee in de lip (tot 8 maanden).

Het wordt algemeen als een van de beste Hyaluronzuurfillers beschouwd en daarom ook in alle topklinieken in binnen en buitenland gebruikt.

Micro-Needling

Hoe werkt het?

Juvéderm wordt met een dun naaldje in de huid geïnjecteerd. Sommige soorten bevatten het verdovende lidocaïne, zodat je weinig last hebt van het prikken. Het is een veilige behandeling en het resultaat is onmiddellijk zichtbaar. Je kunt gelijk weer aan het werk gaan en je sociale activiteiten hervatten. Juvéderm geeft namelijk een kleine kans op roodheid en zwelling na de behandeling. Niemand hoeft het dus te weten!

Resultaat

Het resultaat van een Juvéderm behandeling kan 9-12 maanden aanhouden. Voor de lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan. Het voordeel van een niet permanente filler is dat het biologisch afbreekbaar is en dat eventuele herhalingsbehandelingen kunnen worden afgestemd op veranderingen in het gezicht.

Heeft u interesse gekregen of wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan nu een afspraak!