Hyamax maakt injectables betaalbaar

Je mooier maken met fillers is een prachtige bezigheid, wij beseffen bij Injectables Tilburg wel dat je niet altijd de financiële middelen hebt om de behandeling die je wilt ook daadwerkelijk te doen.
Daarom lanceren wij nu een betaalbare treatment met Hyamax: een filler die even veilig en efficient is met net wat minder naamsbekendheid maar wel een stuk goedkoper! Deze filler bevat geen verdoving wat enkel bij lippen een voelbaar verschil geeft.

Je bereikt met Hyamax mooie resultaten als je goed voor ogen houdt wat deze filler kan en niet kan, sommige indicaties zijn en blijven beter af met een wat duurdere filler. Wij bespreken dit graag tijdens het consult .

Een tikkeltje mooier hoeft niet duur te zijn

Een behandeling met botox-injectables zorgt ervoor dat de betrokken spieren in je gezicht ontspannen en niet meer kunnen samentrekken.

Na een behandeling met botuline toxine:

  • Worden rimpels minder of verdwijnen helemaal.
  • Bij fronsrimpels komen de wenkbrauwen zichtbaar omhoog.
  • Hangen de bovenoogleden minder.
  • Is je blik weer open en vriendelijk.

De behandeling met botox geschiedt lokaal. Bijvoorbeeld bij de fronsrimpels in je voorhoofd of de kraaienpootjes bij je ogen. De arts spuit met een klein naaldje de botox in de betrokken spier. Een verdoving is meestal niet nodig.

 

Resultaten van behandeling met botox

Binnen twee dagen merk je dat de botox z’n werk doet en na twee weken is de werking maximaal. Het resultaat is tijdelijk, meestal tussen de 3 tot 6 maanden.