Hyamax maakt injectables betaalbaar

Je mooier maken met fillers is een prachtige bezigheid, wij beseffen bij Injectables Tilburg wel dat je niet altijd de financiële middelen hebt om de behandeling die je wilt ook daadwerkelijk te doen.
Daarom lanceren wij nu een betaalbare treatment met Hyamax: een filler die even veilig en efficient is met net wat minder naamsbekendheid maar wel een stuk goedkoper! Deze filler bevat geen verdoving wat enkel bij lippen een voelbaar verschil geeft.

Je bereikt met Hyamax mooie resultaten als je goed voor ogen houdt wat deze filler kan en niet kan, sommige indicaties zijn en blijven beter af met een wat duurdere filler. Wij bespreken dit graag tijdens het consult .

Een tikkeltje mooier hoeft niet duur te zijn

Hoe werkt het? De Hyamax filler wordt met een dunne naald of canule in de huid geïnjecteerd. Door het gebruik van een canule is behandeling veilig, vrijwel pijnloos en is de kans op blauwe plekken minimaal.

Hyamax leent zich uitstekend voor het opvullen van de jukbeenderen, de kaaklijn en het opvullen van lijnen, zoals de neuslippenplooi en de marionetlijnen.

Het resultaat van een Hyamax Contour behandeling voor de kaaklijn en/of jukbeenderen houdt circa 12-18 maanden aan en het resultaat van een Hyamax Deep behandeling om lijnen in het gezicht op te vullen en te verzachten houdt gemiddeld 9-12 maanden aan.*

Het voordeel van een niet permanente filler is dat het biologisch afbreekbaar is en dat eventuele herhalingsbehandelingen kunnen worden afgestemd op veranderingen in het gezicht.

*De indicaties kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van verschillende leefomstandigheden en andere factoren.

Heeft u interesse gekregen of wil u meer informatie over deze behandeling?