Hyaluronzuur voor het verjongen van de verouderende huid

Als je ouder wordt, wordt de plooi tussen neus- en mondhoek dieper. Als het onderhuids vetweefsel in de jukbeenderen naar beneden zakt, ontstaat er zwaarte in de wang boven de neuslippenplooi. Je gezicht krijgt een vermoeide en zorgelijke uitdrukking die niet meer klopt met hoe je je voelt.

Hyaluronzuur fillers herstellen het volume van het jukbeen en vermindert de neuslippenplooi. Het stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen en is ook geschikt voor het modelleren van lippen. Je gezicht krijgt z’n eigen fraaie contouren terug!

 

Waarom kiezen voor hyaluronzuur fillers?

Een behandeling met hyaluronzuur is geschikt voor het aanpakken van meerdere ‘probleemgebieden’. Van het revalitiseren van rimpels en het liften van het jukbeen tot het modelleren van lippen.

Voordelen van een behandeling met hyaluronzuur:

  • Direct resultaat.
  • Vult, verbetert en verjongt de huid.
  • Zorgt voor een stevige en elastische huid.
  • Is ook geschikt voor het modelleren van dunne of asymmetrische lippen.
  • Geeft je gezicht weer de energieke uitstraling die bij je past.

Weten of een behandeling met hyaluronzuur geschikt voor je is?

Wat houdt behandeling met hyaluronzuur in?

De arts spuit de hyaluronzuur filler met een dunne naald in. Je voelt daarbij een licht tintelend of brandend gevoel dat snel weer verdwijnt. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Je huid kan na de behandeling eventueel iets rood zijn, licht zwellen of blauwe plekjes hebben. Deze verdwijnen meestal snel en mag je camoufleren met make-up.

Resultaten van een behandeling met hyaluronzuur

Behandeling opvullen wangen ter hoogte van de jukbeenderen met hyaluronzuur voluma. Met duidelijk verjongend effect dat 1 à 2 jaar zichtbaar blijft.