Hoe werkt Injectables Tilburg?

Je overweegt een cosmetische behandeling. Bijvoorbeeld voor het weghalen van rimpels of voor een energieke, frissere uitstraling. Misschien weet je al naar welke behandeling je voorkeur uitgaat. Of misschien wil je graag advies over de behandeling die bij je past. Bel 013 2070590 of mail met Injectables Tilburg en je maakt een afspraak voor een eerste consult.

Voor je een behandeling ondergaat, maken we een afspraak voor een uitgebreid consult. Dit consult is altijd gratis.

Wat gebeurt er tijdens een eerste consult? We maken kennis en samen nemen we jouw wensen en verwachtingen door. Je ontvangt van Injectables Tilburg een eerlijk en realistisch advies.

Tijdens een eerste consult bespreken we:

  • Welke behandeling bij jou past.
  • Wat de behandeling inhoudt.
  • De te verwachten resultaten van de behandeling.
  • Nazorg bij de behandeling.

“Al verschillende behandelingen laten doen hier en steeds tevreden met het resultaat. Nog een pluspunt is dat de arts altijd goed bereikbaar is en je altijd snel terecht kunt voor een afspraak!”

Marij

Persoonlijk behandelplan

Besluit je om een behandeling te starten, dan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Hierin staat de aanpak van de behandeling, frequentie en do’s en dont’s direct na de behandeling.

Contact met Injectables Tilburg

Wil je een eerste consult afspreken waarin we jouw wensen samen doornemen? Bel dan 013 2070590 of stuur een mail naar Injectables Tilburg.

Je neemt dit plan mee naar huis en neemt het nog eens rustig door. Heb je dan nog vragen? Neem dan gerust contact op. We willen dat je goed bent geïnformeerd en dat je 100% zeker bent dat je de juiste keuze maakt.