Kies de behandeling
die bij je past

Naarmate je ouder wordt, verandert je lichaam en je huid. Die veranderingen zorgen er soms voor dat je er ouder uitziet dan je je voelt. Of dat je vermoeid oogt, terwijl je toch behoorlijk energiek bent. Injectables zorgen ervoor dat je weer gaat stralen. Soms met een enkele injectie, soms met een meer omvangrijke behandeling voor huidverjonging.

Bij Injectables Tilburg heb je keuze uit de volgende huidverjongingsbehandelingen:

Medische behandelingen

Heb je last van migraine, bruxisme, tandenknarsen of overmatig zweten? Een behandeling met injectables kan dan uitkomst bieden. Voor zo’n strikt medische behandeling kun je ook terecht bij Injectables Tilburg.

Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak voor een eerste consult.

Na de behandeling

Elke injectable heeft z’n eigen effect. Drs. Gyselinck vertelt je voorafgaand aan de behandeling welke reactie je kunt verwachten. Direct na de behandeling kan de huid licht rood zijn, iets gezwollen of gevoelig zijn of enigszins jeuken. Dit is een normale reactie van de huid op het injecteren. Ook kunnen blauwe plekjes ontstaan. Binnen een paar dagen ziet de huid er meestal weer normaal uit, afhankelijk van de omvang van de behandeling en de toegepaste techniek. Het is belangrijk dat je na de behandeling geen heftige inspanning doet of in de felle zon gaat. Ook raden we de eerste 48 uur saunabezoek af. Eventuele roodheid mag u met make-up camoufleren.

Vragen na de behandeling? Je kunt altijd bij ons terecht.
Bel Injectables Tilburg op T 013 2070590.